Lake Ohrid!

172 km syd for Skopje, finder man den smukke by Ohrid. Arkæologer mener, at byen har den ældste menneskelige bebyggelse i Europa, da man mener at byen blev grundlagt lang tid før romerne kom til hertil. Selve søen Ohrid regnes for at være mere 3 millioner år gammel, og er dermed en af verdens ældste søer, hvorfor byen i 1979-1980 kom på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Ohrid er på mange måder en utrolig skøn og spændende by. Et sted hvor du både kan lære noget af byens lange historie og ikke mindst et sted hvor du kan slappe af. Små 20 km fra byens centrum finder du nemlig det 5-stjernede Hotel Izgrev Spa & Aquapark.

Hotellet

Jeg havde fornøjelsen af at tilbringe en forlænge weekend på dette skønne hotel. Da jeg bookede mit ophold, havde jeg egentlig ikke nogle større forventninger til stedet, men blev meget positivt overrasket over standarden.

Hotellet ligger lige ud til Ohrid søen og de fleste af værelserne har en utrolig smuk udsigt over søen. Jeg var så heldig at få et værelse med udsigt ud til søen, og jeg kunne ikke få nok af den smukke udsigt.

Hvis du leder efter et sted hvor du kan slappe af og nyde en forlænge weekend eller en lidt længere ferie, så er Hotel Izgrev et rigtig godt bud. Hotellet henvender sig til alle grupper; både par, børnefamilien og ikke mindst til vennegruppen. Det bedste af det hele er, at du får value for money. I prisen får du nemlig både morgenmad og gratis adgang til hotellets spa og aquapark.