ABOUT ME

Goddag – Hello – Buenos Días – Bonjour – Dobar Dan – Selam aleykum – Konnichiwa – 你好

Jeg er en pige i slutningen af 20’erne, færdiguddannet cand.ling.merc’er fra CBS. Min største hobby er at rejse, og jeg kan i dag stolt sige at jeg har besøgt 55 lande fordelt på 6 kontinenter.

Jeg har altid godt kunne lide at besøge nye lande, som barn rejste jeg meget med min familie, men det var nu mest rundt omkring i Europa. Min passion for verden startede rigtigt da jeg blev student, idet jeg havde besluttet mig for at tage et sabbatår. Kort tid efter min dimension var jeg ombord på United Airlines, på vej mod Chicago, en drøm der langt om længe blev opfyldt. Jeg tilbragte hele 3 måneder i USA, primært i Chicago og Detroit, hvor jeg besøgte min familie og lærte byerne at kende. USA-turen blev efterfulgt af en tur til Bosnien & Herzegovina og kort tid efter kom der en ny rejse på bordet. Sabbatåret resulterede i et helt nyt kapitel i mit liv, for inden for de næste 5 år var jeg blevet det man kalder en globetrotter, og er det den dag i dag. Jeg elsker simpelthen verdenen og som H. C. Andersen engang sagde “At rejse er at leve” – det er helt bestemt blevet mit motto.

Jeg har længe gået rundt med tanken om at lave en blog, men grundet travlhed har jeg ikke haft mulighed for det, og da jeg godt kan lide at have tingene i orden og have et godt indhold, mente jeg at det ville være bedre at vente. Da jeg de sidste 5 år har tilbragt mere tid i udlandet end herhjemme, mener jeg også at jeg nu har en masse godt i bagagen og dermed mange gode råd til nye såvel som som erfarne rejsende.

Jeg har prøvet alt fra backpacking, teltture, luksusferier til betalt og frivilligt arbejde i udlandet.

Skydiving Mauritius

English

I am Zana, a 29-year-old Bosnian girl living in Denmark. After graduating from high school I decided to fullfill my American dream and went to Chicago. After visiting the States for the first time I discovered my passion for travelling and so it grew bigger. Ever since 2008 till this day on I have been travelling unconditionally which is almost some 6 – 12 times a year to different countries around the world. Copenhagen has always been my base as I had to come back to “real life” in order to work my ass off so that I could afford all my travels.

During these years I have managed to finish my Bachelor’s degree and I have most recently started my Master in Communications and Marketing – so my travel activity for the upcoming year 2015 will be quite reduced as I have to concentrate on finishing my degree.

However, stay tuned because unexpected trips can occur as I have a hard time accepting the fact that I have to reduce my travels for now.